O spoločnosti     /     Projekty     /     Kariéra     /     Aktuality     /     Referencie     /     Kontakt
ĽudiaFirmyKrátkodobé semináreKompletná ponuka
Zoznam partnerov:
Otestujte sa On-line learning
     

OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV
OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV PODĽA NOVÉHO ZÁKONA A NARIADENIA EÚ - ,,GDPR,,

Dátum konania:04. 05. 2018 - 04. 05. 2018
Cena:45€
Registrácia:Pre úspešnú realizáciu seminára Vás poprosíme o zaslanie, resp. potvrdenie záväznej prihlášky najneskôr do 30.4.2018
Lektor:Ing. Radislav Gombársky
Na objednávku:nie

Typ:Seminár
Požadované vzdelanie:Bez určenia vzdelania - nevyžaduje sa
Vydané osvedčenia:Potvrdenie o absolvovaní
Akreditácia:Bez akreditácie

Dni a časy konania:piatok , 4.mája 2018 od 9.00 hod, prezentácia od 8.30 hod
Popis:OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV PODĽA NOVÉHO ZÁKONA A NARIADENIA EÚ - ,,GDPR,,

Rámcový program :

- Nová legislatíva na ochranu osobných údajov - Nariadenie EU a Rady č. 2016/679 GDPR)
a zákon č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov,
- informačné povinnosti prevádzkovateľa - transparentnosť spracúvania,
- princípy spracovania osobných údajov,
- zodpovedná osoba
- práva dotknutých osôb,
- zopovednosti prevádzkovateľa - zabezpečenie ochrany osobných údajov,
- certifikačný mechanizmus pri spracovaní osobných údajov,
- posúdenie vplyvu na ochranu osobných údajov,
- sprostredkovatelia pri spracovaní osobných údajov,
- zodpovedná osoba,
- záznamy o spracovateľských operáciach,
- interné predpisy prevádzkovateľa určené na zabezpečenie ochrany osobných údajov,
- oznámenie o porušení ochrany osobných údajov,
- bezpečnosť spracúvania, spôsoby ochrany osobných údajov (fyzická bezpečnosť,
informačná bezpečnosť, šifrová ochrana informácií, anonymizácia...),
- prenos osobných údajov do tretích krajín,
- Úrad na ochranu osobných údajov...

Spôsob ukončenia:Zúčastnené osoby získajú potvrdenie o absolvovaní seminára

Kontaktujte nás

Meno a priezvisko:
E-mail:
Správa: