O spoločnosti     /     Projekty     /     Kariéra     /     Aktuality     /     Referencie     /     Kontakt
ĽudiaFirmyKrátkodobé semináreKompletná ponuka
Zoznam partnerov:
Otestujte sa On-line learning
     

OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV
Ochrana osobných údajov - nové usmernenia, aktuality a nariadenie v roku 2017 a 2018

Dátum konania:16. 03. 2018 - 16. 03. 2018
Miesto konania:Štefánikova 6/96, 917 01 Trnava
Počet hodín:1 deň
Cena:40,00 € bez DPH, 48,00 € s DPH
Registrácia:kurzy@naucime.sk
Lektor:JUDr. Marcela Macová
Na objednávku:nie

Typ:Seminár
Požadované vzdelanie:Bez určenia vzdelania - nevyžaduje sa
Vydané osvedčenia:Potvrdenie o absolvovaní
Akreditácia:Bez akreditácie

Popis:Ochrana osobných údajov podľa nového zákona o ochrane osobných údajov a nariadenia
Prichádzajú zmeny, kedy doteraz platný zákon č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov nahrádza nový zákon o ochrane osobných údajov, ktorý je už v pripomienkovomkonaní. Nielenže bude nový zákon o ochrane osobných údajov, ale už je platné aj Nariadenie európskeho parlamentu a rady (EÚ) o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov („GDPR“).
Pripravte sa na to, že od 25.5.2018 žiadna dokumentácia k ochrane osobných údajov nemôže byť vypracovaná podľa zákona č. 122/2013 Z. z.
Povieme Vám na čo sa musíte pripraviť už teraz a čo môžete ešte „odložiť“ na neskôr.

Cieľom seminára je poskytnúť potrebné informácie o dôležitých zmenách v oblasti ochrany osobných údajov a pripraviť spoločnosti na bezproblémové zvládnutie nových pravidiel v praxi.

Na seminári sa budeme venovať komparácii pôvodného zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a nového návrhu zákona o ochrane osobných údajov a nariadeniu GDPR.

Viete, že:

Budete nanovo poučovať oprávnené osoby?
Potrebujete nové sprostredkovateľské zmluvy?
Bezpečnostná dokumentácia zostáva, len bude mať iné náležitosti?
Evidencia informačných systémov sa bude volať záznam o spracovateľských činnostiach?
Ruší sa oznámenie a osobitná registrácia?
Je možnosť získať certifikát o tom, že ste spoločnosť, ktorá dodržiava ochranu osobných údajov?
 
Prílohy:Pozvánka_Aktuality v ochrane osobných údajov.pdf

Kontaktujte nás

Meno a priezvisko:
E-mail:
Správa:
 

Ďalšie termíny

Miesto konania kurzuTermín
Akadémia vzdelávania Martin14. 11. 2017