O spoločnosti     /     Projekty     /     Kariéra     /     Aktuality     /     Referencie     /     Kontakt
ĽudiaFirmyKrátkodobé semináreKompletná ponuka
Zoznam partnerov:
Otestujte sa On-line learning
     

Hygienické minimum - potraviny
Školenie a skúška na výkon odbornej spôsobilosti epidemiologicky závažných činností pre prácu v potravinárstve

AV   >   Služby, Remeslá   >   Remeslá
Dátum konania:24. 05. 2016 - 24. 05. 2016
Miesto konania:Stredná priemyselná škola Poprad, Mnoheľova 23 (nad OC Forum)
Počet hodín:6 VH
Cena:60 € + 30€ a 20 € formou eKolku
Cieľová skupina:Každý kto ma záujem pracovať v potravinárstve a prácu s potravinami a potrebuje spĺňať požiadavky RUVZ
Lektor:odborní pracovníci RÚVZ Poprad
Na objednávku:áno

Typ:Seminár
Požadované vzdelanie:Bez určenia vzdelania - nevyžaduje sa
Vydané osvedčenia:Potvrdenie o absolvovaní
Akreditácia:Bez akreditácie

Dni a časy konania:24. máj 2016 (utorok) od 08.30 h do 13.30 h
Popis:Zamestnanci – potravinári, ktorí k výkonu svojej práce potrebujú osvedčenie o odbornej spôsobilosti pre vykonávanie epidemiologicky závažných činností – pracujú pri výrobe, manipulácii a uvádzaní potravín a pokrmov do obehu. (pre zamestnancov, ktorí nemajú príslušné vzdelanie v zmysle prílohy č. 6 k vyhláške Ministerstva zdravotníctva SR č. 585/2008 Z. z.)
Spôsob ukončenia:skúškou na RÚVZ (v kompetecií úradu)

Kontaktujte nás

Meno a priezvisko:
E-mail:
Správa: