O spoločnosti     /     Projekty     /     Kariéra     /     Aktuality     /     Referencie     /     Kontakt
ĽudiaFirmyKrátkodobé semináreKompletná ponuka
Zoznam partnerov:
Otestujte sa On-line learning
     

Hygienické minimum - potraviny
Školenie a skúška na výkon odbornej spôsobilosti epidemiologicky závažných činností pre prácu v potravinárstve.

AV   >   Služby, Remeslá   >   Remeslá
Dátum konania:23. 03. 2017 - 23. 03. 2017
Miesto konania:Akadémia vzdelávania Topoľčany, prevádzka:
Sv. Cyrila a Sv. Metoda 4647/1, Topoľčany
Počet hodín:8
Cena:30,- €
Cieľová skupina:Každý kto ma záujem pracovať v potravinárstve a prácu s potravinami a potrebuje spĺňať požiadavky RUVZ
Registrácia:Mgr. Mária Nikodemová
0911 771 178
avto@aveducation.sk
Lektor:MVDr. Mária Janíková, Ing. Marta Igazová
Na objednávku:nie

Typ:Seminár
Požadované vzdelanie:Bez určenia vzdelania - nevyžaduje sa
Vydané osvedčenia:Bez dokladu
Akreditácia:Bez akreditácie

Popis:Zamestnanci – potravinári, ktorí k výkonu svojej práce potrebujú osvedčenie o odbornej spôsobilosti pre vykonávanie epidemiologicky závažných činností – pracujú pri výrobe, manipulácii a uvádzaní potravín a pokrmov do obehu. (pre zamestnancov, ktorí nemajú príslušné vzdelanie v zmysle prílohy č. 6 k vyhláške Ministerstva zdravotníctva SR č. 585/2008 Z. z.)
Spôsob ukončenia:skúškou na RÚVZ (v kompetecií úradu)

Kontaktujte nás

Meno a priezvisko:
E-mail:
Správa: