Dátum konania: | 23. 03. 2017 - 23. 03. 2017 |
Miesto konania: | Akadémia vzdelávania Topoľčany, prevádzka:
Sv. Cyrila a Sv. Metoda 4647/1, Topoľčany |
Počet hodín: | 8 |
Cena: | 30,- € |
Cieľová skupina: | Každý kto ma záujem pracovať v potravinárstve a prácu s potravinami a potrebuje spĺňať požiadavky RUVZ |
Registrácia: | Mgr. Mária Nikodemová
0911 771 178 avto@aveducation.sk |
Lektor: | MVDr. Mária Janíková, Ing. Marta Igazová |
Na objednávku: | nie |
Typ: | Seminár |
Požadované vzdelanie: | Bez určenia vzdelania - nevyžaduje sa |
Vydané osvedčenia: | Bez dokladu |
Akreditácia: | Bez akreditácie |
Popis: | Zamestnanci – potravinári, ktorí k výkonu svojej práce potrebujú osvedčenie o odbornej spôsobilosti pre vykonávanie epidemiologicky závažných činností – pracujú pri výrobe, manipulácii a uvádzaní potravín a pokrmov do obehu. (pre zamestnancov, ktorí nemajú príslušné vzdelanie v zmysle prílohy č. 6 k vyhláške Ministerstva zdravotníctva SR č. 585/2008 Z. z.) |
Spôsob ukončenia: | skúškou na RÚVZ (v kompetecií úradu) |