O spoločnosti     /     Projekty     /     Kariéra     /     Aktuality     /     Referencie     /     Kontakt
ĽudiaFirmyKrátkodobé semináreKompletná ponuka
Zoznam partnerov:
Otestujte sa On-line learning
     

Pracovník v pohostinskom zariadení (kuchár, čašník, barman)

Typ:Kurz
Požadované vzdelanie:Bez určenia vzdelania - nevyžaduje sa
Akreditácia:Ministerstvo školstva SR
 
Popis:Počet hodín: 320
Cieľ: Získať poznatky a východzie skúsenosti pre zvládnutie činností kuchára, čašníka alebo barmana.
Metódy výučby: V teoretických témach výklad a precvičovanie. Praktické prebiehajú priamo v kuchyni a jedálni. Využíva sa ukážka a samostatná práca. Dôraz sa kladie predovšetkým na získanie praktických návykov a zručností.
Učebný plán: Základy pre prácu v pohostinskom zariadení:
1. Ekonomika a organizácia reštauračného stravovania
2. Zariadenie a vybavenie prevádzkární
3. Hospodárske výpočty
4. Potraviny a zásady správnej výživy
5. Psychológia obsluhy a predaj

Kuchár:
Ekonomika a organizácia reštauračného stravovania
Zariadenie a vybavenie prevádzkární
Hospodárske výpočty
Potraviny a výživa
Psychológia obsluhy a predaja
Technológia prípravy jedál
Stolovanie

Čašník:
1. Technológia prípravy jedál
2. Stolovanie

Barman:
1. Stolovanie
2. Barman / barmanka

Popis:
Moduly:
Základy pre prácu v pohostinskom zariadení 32h
Kuchár 120h
Čašník 120h
Barman 80h

Najbližšie termíny

Ľutujeme, ale vybraný kurz momentálne neposkytuje žiadny z našich partnerov. Ak máte o vybraný kurz záujem alebo chcete získať dodatočné informácie, kontaktujte prosím partnera vo Vašom meste!