Typ: | Kurz |
Požadované vzdelanie: | Ukončené základné vzdelanie |
Akreditácia: | Ministerstvo školstva SR |
Popis: | Počet hodín: 200
Cieľ: cieľom vzdelávacej aktivity je načiť absolventov: - ekonómii a organizácii cukrárskej výroby - ovládať technológiu výroby a prípravy základného sortimentu cukrárskych výrobkov - ovládať postupy nevyhnutné k obsluhe potrebných strojno Metódy výučby: teoretická výučba, prednášky, výklad, diskusia, praktické ukážky a demonštrácie spojené s využívaním uèebných pomôcok a didaktickej techniky. V praktickej príprave budú využívané metódy nácviku získavania zručností, cvièenia, samostatná práca. Osobitný dôraz sa kladie na získanie praktických zručností a návykov. Učebný plán: Ekonomika Chémia Suroviny Odborné kreslenie Technológia Stroje a zariadenia Odborný výcvik Uplatnenie absolventov: môže nájsť pracovné uplatnenie v zariadeniach cukrárskej výroby, alebo si otvoriť v danej oblasti činnosti živnosť. |